Schaatsles

Schaatsles op elk niveau

RoKo Sports heeft meer dan tien jaar ervaring in het geven van schaatsles. Daardoor kunnen wij schaatsles op elk niveau, schoolschaatsen en privéles aanbieden. Onze schaatslessen geven wij zowel een-op-een als in groepsverband. Natuurlijk doen wij dat op de bekende ijsbanen. Echter ook op de diverse kleine ijsbanen die ’s winters in stadscentra aangelegd worden. Wij werken onder andere samen met Winter Village in Amstelveen en Laren. In dat geval beschikken wij over een poule van instructeurs. Daardoor kunnen meerdere groepen tegelijk les krijgen.

Schaatsles bij RoKo is voor mensen van alle niveaus. Dus bent u beginner en wilt u meer leren? Of traint u juist voor een wedstrijd? In beide gevallen kunnen wij u helpen het beste uit uzelf te halen.

  • meer dan 10 jaar ervaring met het geven van schaatslessen
  • Zowel privé als in groepen
  • Ook op externe ijsbanen voor scholen/gemeentes
  • Meerdere instructeurs beschikbaar
  • Zowel voor beginners als gevorderden
  • Recreatief en wedstrijd

Privéles

Zowel beginnende als gevorderde schaatsers bieden wij lessen aan. Door contact met verschillende ervaren schaatstrainers, is er altijd iemand die bij u past. Deze privélessen geven wij onder andere op ijsbanen in Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Utrecht. Ook les op andere ijsbanen is in overleg mogelijk.

Groepsles

Naast privélessen bieden wij tevens groepslessen aan. Tijdens deze groepslessen is er nog steeds veel persoonlijke aandacht. Maar ook gezelligheid en samenwerking is dan natuurlijk een belangrijke factor. Bovendien is er voor kinderen in groepslessen veel plaats voor spelletjes, waardoor zij spelende wijs leren schaatsen.

Schoolschaatsen

Kleinere ijsbaantjes in (stads)centra schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet verrassend, want Nederland is een schaatsland. Daarom kiezen steeds meer gemeenten ervoor om schaatsles op scholen aan te bieden. Wij verzorgen deze schoolschaatslessen met veel plezier. Zo geven wij deze winter bijvoorbeeld les bij Wintervillage Amstelveen.

Tarieven

Schaatsles hoeft niet duur te zijn, neem voor onze scherpe tarieven contact op.

Contact

Bent u net als ons enthousiast geworden om goed en vooral met veel plezier te leren schaatsen? Vul dan ons contactformulier in voor meer informatie over schaatsles op elk niveau, schoolschaatsen of privéles!

Onze laatste Instagram Foto's