Wintersport en Skiles

RoKo Sports heeft al meer dan 10 jaar ervaring met skiles in Oostenrijk. Ontdenk meer over onze maatwerk skiles, voor maximaal skiplezier.

RoKo Sports maakt uw wintersportvakantie onvergetelijk dankzij:

  • Meer dan tien jaar ervaring in het geven en organiseren van skiles
  • Contacten met skischolen in heel Oostenrijk, met name in de regio Schladming-Dachstein
  • Aanbod van skilessen in zowel Nederland als Oostenrijk
  • Uw eigen privé skileraar mee op wintersport
Rogier van RoKosports in de sneeuw
Rogier van RoKo Sports – Voor u aan het werk in de sneeuw

Eerste keer Wintersport

Een veel gehoord bezwaar voor een eerste wintersportreis is: “ja, dan sta ik de hele week in pizza punt op dezelfde piste”. Niet met RoKo Sports! Wij regelen voor u van te voren een aantal maatwerk skilessen in Nederland. Zo heeft u bij aankomst in de sneeuw de basisvaardigheden van het skiën al onder de knie. Op deze manier laat u het beginnersgroepje snel achter u en kunt u optimaal genieten van het al het moois dat de bergen te bieden hebben. Maximaal skiplezier dus!

Geniet van al het moois dat de bergen te bieden hebben!

Maatwerk skiles voor maximaal skiplezier

Als u op wintersport gaat vindt u het wellicht lastig om een goede skileraar of skischool te vinden. Door onze contacten met skischolen in Oostenrijk helpt Roko Sports u met het organiseren van zowel groeps- als privélessen.

Groepsreizen

Gaat u met uw school of een groep op wintersport? RoKo Sports helpt u bij het regelen van skilessen of tours binnen Oostenrijk. Daarnaast helpt ons netwerk in Oostenrijk bij het vinden van een geschikte (groeps)accommodatie.

Privé skileraar mee

Wilt u voor uzelf of voor uw kinderen de beste skilessen in uw eigen taal? Dat kan! RoKo Sports gaat met u mee op wintersport en verzorgt daar de skilessen aan u of uw kinderen. De skileraar zal van te voren een programma maken en dit met u bespreken. Zo weet u wat u kunt verwachten gedurende de wintersport en kunt u optimaal genieten.


Rogier van RoKo Sports in de sneeuw
Uw eigen skileraar van RoKo Sports

Tarieven

Neem voor onze scherpe tarieven gerust contact met ons op

Contact

Bent u na het lezen net zo enthousiast als wij om goed en vooral met veel plezier te (leren) skiën? Of wilt u maatwerk skiles voor maximaal skiplezier? Vul dan het contactformulier in op de website of bel of app ons!

Onze laatste Instagram Foto's