BSO & TSO Personeel

Wij bij RoKo Sports zijn ons bewust van het personeelstekort in de buitenschoolse kinderopvang. Daarom komt Roko Sport u te hulp met flexibel BSO & TSO personeel!

Heeft u een personeelstekort binnen uw organisatie? Bij RoKo Sports beschikken wij over gediplomeerde medewerkers binnen de sport en bewegen branche. Goed nieuws voor u, want met dit diploma mogen wij ook werken als pedagogisch medewerker bij een BSO & TSO.

Wat kunnen wij voor u bieden:

  • Flexibele inzetbaarheid
  • Korte maar ook lange termijn oplossingen
  • Last minute mogelijkheden
  • Veel ervaring met de doelgroep
  • Sportief personeel wat houdt van bewegen met de kinderen
  • Scherpe tarieven

Kinderen zijn aan het sporten onder begeleiding van Roko Sports
Plezier in bewegen!

Flexibel BSO & TSO personeel

Wij werken op basis van oproep. Dat betekent dat wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij snappen het als er op het laatste moment iemand ziek is en er daardoor geschoven moet worden in locaties en personeel. Daarin denken we dan ook graag met u mee.

BSO & TSO oplossingen voor de korte en lange termijn

Heeft u op een vaste dag een personeelslid te kort? Dat lossen wij voor u op. Wij proberen dan een vaste medewerker bij u te plaatsen, zodat er voor zowel u als de kinderen vastigheid ontstaat. Daarnaast leert deze medewerker zo de locatie beter kennen en kan dus ook meer werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij streven er wel naar dat onze medewerkers sport- en spelactiviteiten met de kinderen uitvoeren.

Last minute en flexibel

Het is altijd vervelend als een werknemer ziek is en dit pas op de dag zelf bekend wordt. Wij denken dan graag mee aan een snelle oplossing. Samen komen we eruit!

Spelparcours op een sportveld

Flexibel personeel met ervaring in BSO & TSO

Onze medewerkers hebben een grote affiniteit met zowel sport en bewegen, als met kinderen. Onze passie is het laten bewegen van kinderen, waarbij plezier voorop staat. Ons motto is dan ook niet voor niets: “Plezier in bewegen”. Doordat wij veel met kinderen en bewegen werken, zijn onze medewerkers zeer ervaren in het geven van sport- en spelactiviteiten en in de omgang met kinderen.

Sportief personeel

Al ons flexibel BSO & TSO personeel heeft een affiniteit met sport en beweegt zelf ook graag. Verder dragen wij onze sportiviteit en kennis graag uit en over naar zowel volwassen als kinderen. Doordat wij veel ervaring in meerdere sporten hebben, kunnen we spannende en leuke activiteiten ontwerpen voor elke doelgroep.

Scherpe tarieven

Hopelijk hebben wij u overtuigd om voor RoKo Sports te kiezen. Voor onze scherpe tarieven vragen wij u contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Wij verzorgen dan geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Onze laatste Instagram Foto's